Pandt
verbouwt
huizen vanuit
het hart.

Wij renoveren en bouwen huizen van fundament tot afwerking. Voor wie comfortabel wil wonen. In de stad van aan de rand. Centraal van afgelegen. In het groen van dicht bij buren. Maar zeker voor wie lak heeft aan (ver) bouwavonturen.

Ontdek woningen

It takes hands to build a house, but only hearts can build a home.

Isabelle Masschelein is de drijvende kracht achter elk project. Met een alziend oog overschouwt ze elke bouwfase. Haar ervaring in vastgoed en bouwkundige expertise staan garant voor duurzaam afgewerkte panden. Samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers bewaakt ze een stipte en vakkundige opvolging.

Charles Vermeulen is het extern geheugen van Isabelle. Op het werk en daarbuiten. Hij giet de aankoop van woningen, verbouwingen en de verkoop van afgewerkte panden in vlot georganiseerde jasjes. Je ontmoet Charles bij de verkoop van je woning of bij openhuismomenten.

Onze
expertises

1

Openhartige SAMENWERKING

Als het over jouw droomwoning gaat, heb je geen boodschap aan gladde verkooppraatjes. Bij Pandt weet je waar je staat. Duidelijke en open communicatie met aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Daar draait het om.

2

Bruisende DYNAMIEK

Jong, temperamentvol en boordevol energie. Isabelle en Charles gaan ervoor. Met volle goesting storten ze zich op elk bouwproject. Zonder compromissen coördineren ze elke renovatie en beantwoorden ze elke vraag. Met maar één doel voor ogen: volledig afgewerkte woningen waar ze trots op zijn. Woningen waar jij wil wonen.

3

Sprekend VAKMANSCHAP

Kwaliteit staat of valt met vakmanschap. Stuk voor stuk geselecteerde aannemers met een hart voor hun stiel. Dagelijkse opvolging. En een scherp oog voor detail. Dat is de essentie.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!