Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Een huis in slechte staat verkopen

Ben jij de rechtmatige eigenaar van een bouwvallig huis dat in slechte staat verkeert en wil je dit graag verkopen? Dan kan je je vertrouwen in Pandt in Kortrijk leggen. Wij leggen ons hart in het creëren van een thuis van iedere woning die we onder handen nemen. Een goede combinatie van een alziend oog voor het verkrijgen van duurzame panden en een vlotte organisatie in het aankopen, verbouwen en verkopen van een bouwvallig huis in Kortrijk of omliggende gemeenten maakt ons werk onnavolgbaar.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Een huis in slechte staat verkopen wordt eenvoudig met onze bijdrage

Een bouwvallig huis verkopen kan soms als een onmogelijke klus aanvoelen. Mensen willen op de dag van vandaag liever een perfect afgewerkt huis dan een onderkomen woning waar nog werk aan is. Een huis in slechte staat verkopen gaat daardoor heel wat moeizamer. Dat is exact de reden waarom wij als vastgoedverkoper inspringen om jou te helpen. Een leegstaande woning verkopen aan Pandt is een uitdaging die wij niet uit de weg gaan. Met de nodige middelen fleuren wij een bouwvallig huis terug op en verkopen we het wanneer het weer in nieuwstaat én duurzaam is. Wij halen veel plezier en voldoening door een te renoveren gebouw te verkopen. Daarom helpen wij ook graag bij het verkopen van jouw huis dat zich in een slechte staat begeeft.

Vind inspiratie in eerder verwezenlijkte projecten

Huizenverkoop wordt een stuk ongecompliceerder wanneer je jouw bouwvallige huis dat je wilt verkopen eerst door ons laat verbouwen. Wij transformeren het naar een goede staat. Laat je gerust inspireren door onze aangeboden panden en ontdek zelf hoe wij het mogelijk maken om jouw huis in slechte staat in te kopen en vervolgens weer te verkopen. Bel gerust naar +32494 89 71 09 of stuur een e-mail naar info@pandt.be. Samen vinden we de gepaste oplossing!

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!