Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Jouw inkoper van vastgoed tot in Roeselare

Pandt is een alom gekende inkoper van vastgoed, gelegen in Kortrijk, en wij kopen prachtige gebouwen aan, werken ze op en verkopen ze terug in alle omliggende gemeenten, zoals Kuurne, Moorslede, Zonnebeke en Roeselare. Comfortabele woningen, stedelijke huizen of een woonplaats in het groen vind je bij ons allemaal.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Inkoper van vastgoed in zijn mooiste vormgevingen

Als inkoper van vastgoed weten wij de gebouwen met de meeste capaciteiten secuur te selecteren. Met een oog op detail, jaren ervaring en veel vakmanschap transformeren wij verwaarloosde bouwvallige huizen terug naar mooie, afgewerkte gehelen. Wil jij graag een te renoveren gebouw verkopen en ben je er zeker van dat hij van hoge architecturale waarde is? Dan zijn wij als inkoper van vastgoed de geschikte expert voor jou. Wij geven een eerlijke prijs voor al het vastgoed waar wij inkoper van zijn, zodat ook jij tevreden blijft. Bij ons vastgoedbedrijf weet je dat je woning met veel zorg behandeld wordt.

Reken op de kennis van een professional

Als absolute kenner en inkoper van vastgoed weten wij dat een leegstaande woning aan het vlug tempo kunnen verloederen. Laat dit niet gebeuren en bewaar de huidige toestand van je huis zo goed mogelijk door contact met ons op te nemen wanneer je een woonplaats wilt verkopen. Samen zorgen we ervoor dat er nieuw leven in komt! Stuur een e-mail naar info@pandt.be of neem contact op door te bellen naar +32494 89 71 09. Als professionele vastgoedverkoper beantwoorden wij jouw vraag zo snel mogelijk.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!