Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Huizen en hun verkoop

Huizen en hun verkoop kunnen op de huidige dag van vandaag onverwachte wendingen maken. Pandt, gelegen in Kortrijk, is expert in het verkopen van het huis waar jij al altijd van gedroomd hebt in de omliggende omgeving van Moorslede en Wevelgem tot in Roeselare. Wij zorgen ervoor dat we de huizen die we inkopen volledig renoveren en laten heropleven, waardoor de verkoop van deze huizen stukken vlotter gaat en hun kopers een volwaardig, goed opgebouwd huis krijgen.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Wij staan in voor het opnieuw opknappen van huizen en hun verkoop

Ben jij momenteel in een situatie waarin je graag jouw huis zou willen verkopen en ben je daarvoor op zoek naar een inkoper van vastgoed die weet waar hij mee bezig is? De verkoop van huizen is waar wij sterk in uitblinken. Dit doordat wij ons onderscheiden van andere vastgoedverkopers door de huizen voor verkoop op te knappen tot een volwaardige staat. Afgewerkte panden worden steeds meer gevraagd en Pandt zorgt ervoor dat alle panden dankzij de nodige verbouwingen duurzaam en mooi zijn. Vastgoed snel verkopen is bij ons een feitelijk gegeven dankzij de zorgvuldigheid en kwaliteit van ons vakmanschap voor ieder huis.

Verkoop je huis met onze hulp

Wil jij graag snel je huis verkopen in Kortrijk omdat je bijvoorbeeld al een volgend woonpareltje op het oog hebt? Kom dan in contact met ons door een e-mail te sturen naar info@pandt.be of door te bellen naar +32494 89 71 09. Samen bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. De in- en verkoop van huizen gaat bij ons vlot en eenvoudig. Bekijk gerust onze aangeboden panden en wie weet staat er wel het huis tussen dat al jouw wensen en noden vervult.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!