Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Een leegstaande woning verkopen in Kortrijk

Een leegstaande woning verkopen in de omgeving in Kortrijk wordt een stuk eenvoudiger wanneer u vertrouwt op de kennis en expertise van Pandt. Wij zijn gekend met de kwaaltjes die kunnen ontstaan wanneer een huis voor een lange periode leegstaat en hoe we deze minimale problemen ongedaan kunnen maken.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Jouw leegstaande woning verkopen aan een vastgoedexpert

Het verkopen van een leegstaande woning kan vaak moeilijker zijn, doordat het zichtbaar is aan het huis dat de kou en het vocht in de muren begint te trekken. Hierdoor ligt dit in de vastgoedverkoop minder geliefd bij kandidaat-kopers. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het verkopen van huizen in slechte staat. Met een sterk staaltje goesting en heel wat jaren ervaring selecteren wij onze aannemers zorgvuldig en verbouwen we jouw leegstaande woning tot een afgewerkt pand dat vlot zal verkopen. Zo wordt het snel verkopen van vastgoed een haalbaar ideaal en hoef jij je niet langer zorgen te maken om die leegstaande woning die je al zo lang probeert te verkopen. Onze vastgoedorganisatie kan jouw huis overkopen alvorens het volledig onderkomen is en zorgt zelf voor al de nodige zaken alvorens het verder te verkopen. Zo hoef jij je niet langer zorgen te maken over het verkopen van je leegstaande woning.

Leg je vertrouwen bij een professional

Heb je moeite met het verkopen van jouw leegstaande woning? Dan kan je vertrouwen op onze expertise en ervaring met het verkopen van onroerend goed. Contacteer ons wanneer je graag meer informatie wenst. Dit kan je doen door te bellen naar +32494 89 71 09 of door een e-mail te sturen naar info@pandt.be. Samen komen we tot een akkoord waar beide partijen zich goed bij voelen.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!