Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Jouw vastgoed snel verkopen

Wil je graag jouw vastgoed snel en efficiënt verkopen aan een vastgoedadviseur die perfect weet wat te doen met bouwprojecten? Zet dan jouw keuze richting Pandt in Kortrijk. Wij hebben ons grondig verdiept in de wereld van vastgoed en zijn ondertussen met voldoende jaren ervaring professionals in het aankopen, renoveren en terug verkopen van woningen in een snel tempo.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Vastgoed snel en efficiënt verkopen

Ons verhaal start als inkoper van vastgoed. Dit aangekochte vastgoed steken we vervolgens in een nieuw en gerenoveerd jasje dat voldoet aan de laatste duurzaamheidsnormen en een streling is voor het architecturale oog. Deze woningen kunnen wij in hun vernieuwde toestand snel verkopen, aangezien steeds meer mensen op de dag van vandaag vastgoed verkiezen dat volledig klaar is om er meteen in te trekken. Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw onroerend goed te verkopen aan een expert die het vervolgens behandeld als een volwaardig project. Zo bespaar je jezelf een heleboel kopzorgen en ben je snel bevrijd van de stress die verkopen van vastgoed met zich mee kan brengen.

Beslis verstandig bij ons

Maak de verstandige beslissing door naar ons vastgoedbedrijf te komen wanneer jij graag jouw vastgoed snel wilt verkopen. Geef jouw eigendom uit handen aan een vastgoedverkoper en weet dat het een prachtig project wordt waar binnenkort nieuwe eigenaars hun thuis in zullen vinden. Heb je vragen over onze precieze werking of heb je een pand dat je wilt verkopen? Neem dan contact op door ons te bellen via +32494 89 71 09 of door een e-mail te sturen naar info@pandt.be. Wij luisteren naar jouw verhaal.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!