Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Onroerend goed verkopen

Ben jij op zoek naar een vastgoedadviseur die jou kan bijstaan om jouw onroerend goed te verkopen? Dan ben je naar de juiste plek gekomen wanneer je bij Pandt aanklopt. Met jaren ervaring op de teller en een vloeiende samenwerking tussen Isabelle en Charles en de secuur geselecteerde aannemers waar ze beroep op doen voor hun projecten, wordt het verkopen van jouw onroerend goed een fluitje van een cent.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Jouw onroerend goed verkopen met een overziend oog van een expert

Onder het verkopen van onroerend goed wordt meer gezien dan alleen de verkoop van huizen. Deze term omvat alles van woningen, panden en de grond en inhoud die hierbij hoort en niet verplaatsbaar zijn is. Als volwaardige vastgoedverkoper zijn wij goed thuis in deze wereld en weten we precies op welke factoren we moeten inspelen om elk soort onroerend goed in een hernieuwde en goede staat te verkopen. Wil jij graag snel je huis verkopen? Kom dan in contact met Pandt en al je zorgen verdwijnen in een oogwenk.

Raak geïnspireerd

Ben je benieuwd naar welk onroerend goed wij verkopen en welke projecten we al van een verwaarloosde of oude staat hebben getransformeerd naar een nieuwe en volwaardige woning? Bekijk dan onze aangeboden panden en raak geïnspireerd. Neem gerust contact op per e-mail naar info@pandt.be of telefonisch via het nummer +32494 89 71 09 wanneer je nog bijkomende vragen heeft. 

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!