Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Te renoveren gebouw verkopen

Ben jij de eigenaar van een te renoveren gebouw dat je maar al te graag wilt verkopen? Pandt, gelegen in Kortrijk, is gepassioneerd in het aankopen van renovatiepanden, om deze vervolgens volledig te verbouwen tot een welgewild architecturaal pareltje. Wij zien de mogelijkheden van renovatie- en afbraakpanden en brengen dit tot werkelijkheid.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Een te renoveren gebouw verkopen aan een expert die het heropbouwt

Zie jij ertegen op om jouw gebouw te renoveren alvorens het te verkopen en wil je jezelf al deze zorgen en tijd besparen? Dan vertellen wij jou graag dat wij er voldoening uit halen om deze bouwvallige huizen van jou over te kopen en ze in een gerenoveerd jasje te steken. Met de nodige zorgvuldigheid en een oog voor detail creëren we van elk te renoveren gebouw een duurzaam en afgewerkt huis dat klaar is om te verkopen. Als verkoper van vastgoed weten we precies waar we mee bezig zijn en steken we een bruisende dynamiek in ieder project. Bekijk gerust onze afgewerkte projecten en laat de inspiratie op je inwerken om jouw te renoveren gebouw aan ons te verkopen en al je zorgen uit handen te geven.

Voel je gerust bij iedere beslissing

Ben jij in het bezit van een leegstaande woning of een gebouw waarbij het nodig is om het te renoveren alvorens je het voor een goede prijs kan verkopen? Laat je dan bijstaan met de beste adviezen van Pandt en je zal je gerust voelen bij elke beslissing die je maakt. Vraag gerust voor meer informatie door te bellen naar +32494 89 71 09 of door een e-mail te sturen naar info@pandt.be. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!