Van fundament tot afwerking
Energiezuinige projecten
Aankoop, renovatie, verkoop

Het verkopen van vastgoed

Wanneer je Pandt zegt, geef je de overkoepelende term voor alles wat te maken heeft met het verkopen, verbouwen en aankopen van vastgoed. Bij ons vindt je een mooie diversiteit aan woningen die gelegen zijn in Kortrijk en zijn omliggende gemeenten. Elk van deze panden zijn vastgoed dat wij hebben aangekocht en gerenoveerd om vervolgens aan jou te kunnen verkopen in een afgewerkte staat.

Heb je interesse of vragen over vastgoed?

Contacteer ons

Het verkopen van opgeknapt vastgoed

Als inkoper van vastgoed weten wij welke architecturale pareltjes schoonheid verborgen hebben onder hun huidige staat. Deze brengen wij terug in beeld in zowel het interieur als het exterieur, zodat wij aansluitend deze huizen kunnen verkopen aan kandidaat-kopers die hier het volgende hoofdstuk van hun leven in willen doorbrengen. Het verkopen van vastgoed zit ons in de fijnste zenuwen van onze vingers. Eens wij de renovatie van jouw woning hebben gedaan, zal zelfs een huis in slechte staat verkopen een fluitje van een cent worden.

Voed je curiositeit met onze selectie aan woningen

Ben je al enige tijd aan het dwalen door de mogelijkheden van vastgoed en heeft nog niemand het huis van jouw dromen weten te verkopen? Kijk dan zeker eens in onze selectie aan ware woonoases en contacteer ons per e-mail naar info@pandt.be of neem contact op door te bellen naar +32494 89 71 09.

Contacteer ons

Wenst u meer info over één van onze projecten? Hebt u een woning of bouwgrond te koop? Aarzel niet om ons te contacteren!